"Det å stå bak på sleden og være vitne til at alle hundene gjør det de elsker mest i hele verden, nemlig å løpe, er helt fantastisk!"

Grimsbu Adventures er et nyoppstartet reiselivsselskap. Vårt ønske er å ta med oss folk på tur og gi gode turopplevelser.  Vi tilbyr alt fra vandretur med valper, fotturer i lokale fjellområder med hund til hundekjøring både på sommer-og vinterstid. Er du glad i å fiske, har vi en veldig god fiskeelv ca 50 meter fra vår kennel. Der er det gode muligheter for fiske, bålkos og hygge. I tillegg har vi overnattingsmuligheter for opptil 9 personer i vår lavvo.

Vi ønsker å gi folk opplevelsen det er å kjøre et hundespann. Det aller gøyeste og mest givende med å kjøre et hundespann er den tillitten man opparbeider mellom seg selv og hundene. Det å stå bak på sleden og være vitne til at alle hundene gjør det de elsker mest i hele verden, nemlig å løpe, er helt fantastisk.

Vår drøm er å kombinere turistkjøring og løpskjøring. Vi kjører allerede løp som Gausdal Maraton, Gruveløpet og Femundløpet. Vi dømmer om en dag å kjøre Finnmarksløpet.

Av utstyr har vi èn stk trollvogn og en ATV som vi bruker i sammenheng med våre sommer-og høstaktiviteter samt fire sleder vi bruker på vinterstid.

Ellen Irene Kristoffersen

Ellen Irene Kristoffersen

Jeg er 34 år. Er opprinnelig fra Skien kommune, men er nå bosatt i Folldal kommune med min samboer Håvard.

Jeg lever drømmen sammen med våre 20 Alaska Huskyer. Jeg har drevet med hundekjøring i 6 år, så jeg lærer stadig noe nytt. Jeg har flere ganger kjørt Femundløp og mange andre småløp som Gausdal maraton og Amundsen race. Jeg har blitt frelst av hundekjøring og elsker å være ute på tur med hundene våre.

Jeg har et stort ønske om at flere skal kunne få kunne oppleve hundekjøring, stillheten og samspillet mellom hund og menneske i vår flotte natur.

Håvard Meek Mathisen

Jeg er 46 år. Er opprinnelig fra Trondheim, men er nå bosatt i Folldal kommune sammen med min samboer Ellen.

Jeg har drevet med hundekjøring i 8 år. I 3 av disse årene som handler hos kjente hundekjørere. Jeg ble i løpet av den tiden bitt av basillen og elsker nå hundekjøring.
Jeg har etter dette kjørt Femundløpet og mange andre småløp.

Nå vil jeg gjerne dele mine erfaringer med dere.

Håvard Meek Mathisen